Sinterklaas bij ons in de buurt

5 december 2017 Nieuws

Wijkvereninging groot Dobbelmannduin KinderSoCie

Ja, het was feest in Dobbelmannduin op zondag 26 november.

Alle kinderen uit de buurt waren uitgenodigd op Emmaweg 27 en er waren 22 kinderen met ouders bij elkaar gekomen. Om 15.30u begon het en de huiskamer was al snel gevuld met een hoop gezelligheid. Met een drankje en pepernoten was het wachten op de sint met leuke sinterklaas liedjes en natuurlijk werd er luidkeels gezongen met zn allen!

Om 16.00u kwam hij aangereden. De kinderen waren enorm verrast en gingen netjes op de grond zitten tegenover Sinterklaas die gemakkelijk op de bank mocht zitten! De Sint nam voor ieder kind de tijd en vertelde van alles uit zijn grote boek. Ondertussen waren de 4 pieten erg grappig en maakten ze voor ieder kind een mooie knoop-ballon. En nadat de Sint iedereen had gesproken, mochten ze allemaal tegelijk de kadootjes openmaken. 3, 2, 1, . . . OPEN MAKEN MAAR!

Wat een leuke kadoos en wat een blije gezichten! Houten auto’s en vliegtuigen, puzzels, strijkkralen, boeken van Gruffalo en nog veel meer, voor ieder wat wils! Nadat de Sint weg was werd er nog gezellig nagekletst door de ouders en gespeeld door de kinderen! Een groot succes en de kinderSoCie wil hierbij Tia en Michiel (van de Emmaweg 27) van harte bedanken voor hun gastvrijheid deze dag! BEDANKT!

PS: Wist u dat de Sint en zijn pieten van de Stichting Sint en Pietenacie zijn waarbij de opbrengsten elk jaar naar een goed doel gaan?!

Geef een reactie