Paaseieren zoeken/Opschoondag Zaterdag 24 maart

6 maart 2018 Nieuws

De KinderSoCie organiseert voor de kinderen in de wijk: PAASEIEREN ZOEKEN
Wanneer: zaterdag 24 maart a.s.
Waar: route door de wijk
Tijd: 14.30 uur verzamelen tegenover Dobbelmannduin 13 tot 16.00 uur
Op deze dag is het ook ‘landelijke opschoondag’. Dan gaan verenigingen, buurtbewoners en scholieren in heel Nederland aan de slag om zwerfafval op te ruimen. Laten we – als we er toch al druk wordt gezocht naar paaseieren – gelijktijdig op de route het aanwezige afval verzamelen. De gemeente stelt materiaal beschikbaar en haalt het verzamelde afval op. En voor elk kind is er (naast de paaseieren) bij inlevering van het verzamelde afval ook nog een presentje! Aansluitend staat er limonade klaar. Uiteraard zijn ook volwassenen zonder kids welkom om deel te nemen aan de opschoondag!

 

Geef een reactie