Golfen op Zaterdag 7 april met de Wijkvereniging aan de Van Berckelweg vanaf 16 uur

28 maart 2018 Nieuws

Na de gezellige, leerzame en succesvolle edities van de vorige golfmiddagen zetten we, alweer voor de 4e maal, deze traditie voort! We gaan weer GOLFEN met de wijkvereniging Groot Dobbelmannduin en wel op zaterdag 7 april aanstaande om 16.00 uur aan de Van Berckelweg in Noordwijk.Voor de leden die nog niet de kunst van het golfen beheersen is er de mogelijkheid om een clinic van ca. 1,5 uur te volgen. Deze clinic is ook erg leuk voor kinderen vanaf 6 jaar. Zij zijn dus ook van harte welkom! Kunt u wel golfen en beschikt u over een GVB, dan kunt u de baan in.  Na afloop van het golfen is er natuurlijk de borrel én de uitreiking van de beker. Ook is er weer de mogelijkheid om gezellig met elkaar een hapje te eten. Het opgeven voor de golfmiddag kan tot uiterlijk zaterdag 31 maart via de mail aan socie@grootdobbelmannduin.nl onder vermelding van “GOLFEN” . Wilt u s.v.p. in de mail de namen van de deelnemers melden en of het deelname aan de clinic of de baan betreft (handicap vermelden).  Daarnaast willen wij ook graag weten of u blijft eten. En als golfen niet uw sport is? Natuurlijk kunt u dan ook alleen voor de gezelligheid en het eten komen! Doe mee met deze leuke activiteit van de wijkverenging en laat snel via de mail weten of we op uw komst mogen rekenen.

 

Geef een reactie