Burendag Groot Dobbelmannduin Zaterdag 22 september 14.00-17.00u

28 augustus 2018 Nieuws

Dit jaar vieren we Burendag met “Heel Holland bakt en komt in beweging”. Dit doen we in “De Lus”; het rondje bij het trappetje naar de Prins Hendrikweg bij de huisnummers Dobbelmannduin 28 t/m 46. We vragen leden en niet-leden mee te doen. Iedereen is welkom. Bedoeling (geen verplichting) is dat iedereen wat lekkers meebrengt naar de borrel. Maak er wat leuks van!. Zo kunnen we van elkaars lekkernijen proeven. Zoals elk jaar is er genoeg drank aanwezig en hoeft deze niet te worden meegenomen. Het begint wel wat eerder om 14.00 uur. We starten dan met een activiteit voor jong en oud (alle leeftijden kunnen meedoen). We zullen teams maken die de oudhollandse spellen zo goed mogelijk zullen moeten uitvoeren. Dus verzamel met z’n allen om 14.00u en laat zien hoe goed jij hierin bent. Voor meedoen aan de spellen graag opgeven o.v.v. naam, straat en huisnr via kids@grootdobbelmannduin.nl.  Supporters zijn natuurlijk ook welkom.
Mocht je alleen naar de borrel en zelfgemaakte hapjes willen gaan, dan zal dat rond 15.00u beginnen. Wij hopen jullie allen te verwelkomen op deze burendag.
SoCie en KinderSoCie Wijkvereniging Groot Dobbelmannduin

Geef een reactie