Halloween zaterdag 3 november 2018

10 oktober 2018 Nieuws

Zaterdag 3 november vieren we weer Halloween in onze buurt. Hierbij nodigen we iedereen uit om hun huis en tuin weer te versieren in Halloween-style. We zullen om 16.30u beginnen met de pre-party. Snel hiervoor aanmelden via kids@grootdobbelmannduin.nl. Alle kinderen zijn welkom. Voor kinderen van buiten de wijk vragen we een bijdrage voor de pre-party van € 5,-. Precieze locatie volgt na aanmelding. Vanaf 18.00u mogen alle kinderen gaan lopen. Doelgroep zijn met name kinderen in de leeftijdsklasse t/m de basisschool. De route is dezelfde als vorig jaar. Het rondje Emmaweg, Prins Hendrikweg, Dobbelmannduin (incl.”de lus” en de uitloop van de Van Hardenbroekweg naar Maria ter Zee) en Pieternelweg. Wonen jullie langs de route en doen jullie mee, hang dan een wit ballonnetje goed stevig en goed zichtbaar voor het huis op. De kinderen weten dan dat ze mogen aanbellen en een “Trick or Treat” (snoep) mogen vragen. Haal s.v.p. voldoende in huis. Als het extra griezelig en spannend is graag óók een rood ballonnetje. Kinderen mogen natuurlijk mooi verkleed hun rondje doen. We verwachten het einde om ca. 20.00u. Veel plezier!!!

Geef een reactie