Voor de zesde keer het Dobbelmannduin Diner op zaterdag 10 november

21 oktober 2018 Nieuws

Ook dit jaar organiseren wij weer het traditionele Dobbelmannduin Diner, ofwel het DDD in de vorm van een RUNNING DINNER. Deze avond staat geheel in het teken van gezellig samen eten en elkaar beter leren kennen. De vorige edities waren een groot succes gezien de enthousiaste reacties van de deelnemers. Voor diegenen die nog niet eerder hebben meegedaan leggen we nog even uit hoe het werkt.
❖     Wanneer u gasten ontvangt, bent u uiteraard ook zelf daarbij aanwezig. U hoort vooraf tijdig welke gang u mag verzorgen, zodat u voldoende tijd heeft voor de inkoop en voorbereidingen.
❖     De adressen van de volgende woningen worden per gang bekend gemaakt. Zo weet u tijdens een gang dus niet waar en met wie u bij de volgende gang aan tafel zit.
❖     Ons streven is ernaar om de groepjes uit 6 personen te laten bestaan. Een enkele keer zal dit misschien 5, 7 of 8 personen zijn. De gastheer en/of gastvrouw krijgen uiteraard tijdig te horen hoeveel gasten zij kunnen verwachten.
❖     Het is geenszins de bedoeling dat u culinaire hoogstandjes bereidt. Vóór alles ligt de nadruk op gezellig samen wat eten en elkaar beter leren kennen.
❖     Wilt u wel deelnemen en niet in de gelegenheid zijn om te koken, neemt u dan contact op met de organisatie. Dan bekijken we of we dit op de een of andere manier kunnen inpassen.

De planning dit jaar is als volgt:
18.00 uur tot 19.00 uur bij adres 1 voor het voorgerecht
19.15 uur tot 20.30 uur bij adres 2 voor het hoofdgerecht
20.45 uur tot 21.30 uur bij adres 3 voor het nagerecht en koffie/thee
21.45 uur tot ….. In Hotel Astoria, Emmaweg 13, is er gelegenheid voor iedereen om de opgedane culinaire ervaringen, nieuwe indrukken en gezellige ontmoetingen met elkaar te delen. De wijkvereniging biedt u hier een welkomstdrankje aan. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Twijfel niet en doe gezellig mee! Deelname is per huis(houden) en met minimaal 1 en maximaal 3 personen. Wij vragen u expliciet te melden met hoeveel personen u wilt deelnemen. Mocht u speciale eet- en/of dieetwensen hebben, wilt u dit dan bij uw aanmelding doorgeven, zodat de gastheer en/of gastvrouw op de hoogte gesteld kan/kunnen worden?
Meldt u zich aan voor 27 oktober aanstaande via socie@grootdobbelmannduin.nl
Voor deze activiteit wordt een financiële bijdrage verwacht: de kosten voor deelname zijn € 28,00 per persoon. U wordt verzocht het bedrag over te maken op rekeningnummer  NL83RABO 0157776239 t.n.v. Wijkvereniging Groot Dobbelmannduin, Noordwijk onder vermelding van “RUNNING DINNER”. Uw aanmelding is pas compleet als de bijdrage is ontvangen. De “kokende” huishoudens krijgen van de organisatie een bedrag als tegemoetkoming in de gemaakte kosten.
Heeft u nog vragen over het running dinner? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie