Pubquiz zaterdag 9 februari Hotel Astoria

15 januari 2019 Nieuws
Op zaterdag 9 februari aanstaande zal voor onze leden alweer de vierde keer de Pubquiz worden georganiseerd. Als locatie voor de Pubquiz is dit jaar gekozen voor Hotel Astoria aan de Emmaweg.
Voorafgaand aan de quiz is er voor wie wil een 2-gangen diner met aansluitend een kopje koffie voor € 25,00 per persoon. Voor wie zich nog niet eerder aan de Pubquiz heeft gewaagd: de deelnemers
beantwoorden in teamverband de vragen. Er zijn verschillende rondes met vragen in diverse categorieën. Gestreefd wordt naar teams van 4 personen, voor de indeling mag een voorkeur worden opgegeven, maar je hoeft je niet als team in te schrijven. Deelname aan de Pubquiz is gratis. En de Wijkvereniging biedt het eerste drankje aan de deelnemers aan
Programma:
17:45 uur ontvangst
18:00 uur aanvang diner
19:45 uur aanvang Pubquiz
Inschrijven kan via het mailadres van de SoCie: socie@grootdobbelmannduin.nl met vermelding van je naam, adres en aantal deelnemers. Graag ook even aangeven of je meedoet met alleen het diner, of met het diner en de Pubquiz of alleen met de quiz. Graag zien wij jullie inschrijving vóór dinsdag 29 januari tegemoet.

Geef een reactie