Terugblik op Halloween 2019

15 november 2019 Nieuws

Op 2 november is de 4e editie van Dobbelmannduin’s Halloween geweest. 

Dit jaar was de route uitgebreid en waren er, ondanks de regen zo’n 100 kinderen die door de wijk bij de huizen aanbelden. 

Ook onze dank aan alle ouders die met de kinderen door de wijk zijn gelopen en zich hadden uitgedost als heksen, magere Heinen, duiveltjes, the Joker en zelfs ‘Cruella’.  

Dit jaar was het aantal heksen in de wijk goed vertegenwoordigd, zowel met kinder heksjes als met volwassen heksen. Fantastisch! De meest besproken persoon blijft, ‘de Witte heks’.  

Naast de huizen waar de kinderen ‘gewoon’ een snoepje kregen waren er ook huizen die geweldig aangekleed waren óf waar de kinderen een opdracht moesten uitvoeren vóór zij snoep kregen. 

Zo was er een zeer spannende man met een kettingzaag die iedereen de stuipen op het lijf jaagde, dansende skeletten, een enge tuin waar de skeletten veel herrie maakten en er duistere muziek te horen was, maar ook een freaky blacklight room, een chirurg met patiënt in een tuinhuisje en ook nog orgel spelende engerds! 

Nogmaals grote dank aan iedereen die deze avond weer tot een groot succes heeft gemaakt! Kortom een zeer geslaagde avond!


Geef een reactie