Corona beperkingen

9 januari 2021 Nieuws

Medio maart 2020 werden door de overheid de eerste beperkingen voor activiteiten opgelegd. Dit heeft de Wijkvereniging Grootdobbelmannduin tot heden belemmerd om zowel binnen als buiten activiteiten te organiseren. Hierdoor werden o.a. de Ledenvergadering (maart 2020) opgeschort en konden ook andere gebruikelijke activiteiten als Burendag en Halloween geen doorgang vinden. In plaats van de bijeenkomst op Burendag werden wel aan de gehele wijk flacons met ontsmettingsgel huis-aan-huis verspreid en ook Sinterklaas werd alternatief gevierd.

Zodra daartoe weer de mogelijkheid bestaat zullen de activiteiten weer worden opgestart en waar mogelijk (kleinschalige) alternatieven worden ontwikkeld. Via de mail zullen leden daarover worden geïnformeerd

Geef een reactie