Pandemie ook voor ons bijna voorbij? Burendag 2021

29 september 2021 Nieuws

Burendag: De pandemie heeft voor ons allemaal, ook voor de sociale contacten in de wijk, natuurlijk gevolgen gehad. Vorig jaar zijn we in het kader van de landelijke Burendag bij alle wijkbewoners, al dan niet lid van de wijkvereniging Groot Dobbelmannduin, langs geweest met een flesje handalcohol. Daarna zijn verdere bijeenkomsten tot heden niet verantwoord gebleken. Mede gezien de vele ouderen in onze wijk zijn wij ook dit jaar op Burendag voorzichtig geweest en hebben wij geen gezellige buitenborrel met ook activiteiten voor de kinderen georganiseerd.
Wij hebben het toch leuk gevonden aan deze Burendag aandacht te besteden en al onze wijkbewoners te verwennen met een “stukje Noordwijkse historie” namelijk pure Noordwijkse Badchocolade gemaakt door onze befaamde Noordwijkse banketbakker Vis.
Vooruitzichten: Met het najaar en de winter in aantocht kijken wij of het mogelijk is om activiteiten “in klein verband” en in lijn met de dan geldende adviezen van de overheid op te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leesclub, koken met elkaar, wandelen, fietsen, schilderen of muziek maken. En natuurlijk nog veel meer te bedenken. Heb je suggesties zend ons een email! Over mogelijke activiteiten, denk ook aan Halloween en Sinterklaas, volgt indien aan de orde nader bericht.

Geef een reactie