Nieuws van de Socies

15 april 2022 Socie

Koffiepros: elkaar ontmoeten bij de koffie. Data worden later bekend gemaakt middels de wijkwhatsapp.

Dodenherdenking 4 mei 2022: deze namiddag staat in het teken van het leven in vrijheid en herdenken van wat eens is geweest.

Burendag 24 september: Burendag is de dag om elkaar als buren te ontmoeten. De Socies bereiden zich voor op een sportieve activiteit, die zal worden afgesloten onder het genot van een hapje en drankje. We hopen jong en oud hier te ontmoeten.

Walking dinner 8 oktober: Voor de volwassen Dobbelmannduiners wordt dit jaar weer een gezamenlijk eetfestijn georganiseerd. Van voor- tot nagerecht, alles komt voorbij, in steeds weer een andere ambiance. Laat u verrassen door uw buurtbewoners en geniet van het samenzijn onder het genot van al wat lekker is.

Halloween 29 oktober: Griezelen en gruwelen staan centraal in dit laatste weekend van oktober.

Sinterklaas 27 november: Hij komt, hij komt en ook zeker weer naar Dobbelmannduin. Voor de allerkleinsten zal ook dit jaar weer een locatie worden gezocht waar de Sint en zijn Pieten welkom worden geheten voor dit mooie kinderfeest.

Van Nazareth naar Bethlehem via Dobbelmannduin medio december. Wandeling voor kinderen en grote mensen in het teken van Kerst.

Pubquiz 10 februari 2023: houd hem alvast vrij in de agenda!

Voor alle activiteiten geldt dat we enige weken voor aanvang een “projectgroep” zullen proberen samen te stellen. Dus ook als je geen onderdeel bent van de Socies, maar wel graag een keertje wilt helpen bij een van de feestelijkheden, dan horen we dit graag.

We zien er naar uit om elkaar dit jaar vaak te mogen ontmoeten.
Met vriendelijke groet van uw Socies.

Geef een reactie