Meld u hier aan en word lid!

Bewoners woonachtig binnen onze wijk Groot Dobbelmannduin kunnen lid worden van de Wijkvereniging. De wijk is statutair begrensd door de Huis ter Duinstraat, Prins Hendrikweg en Oude Zeeweg (Begraafplaats). De Vereniging stelt zich ten doel het behoud van de leefbaarheid, zowel historisch, sociaal als economisch in de wijk te bevorderen en wil een gemeenschappelijke stem laten horen richting gemeente, politie en andere instanties betreffende zaken als  veiligheid, infrastructuur en communicatie. Voorts wil de Vereniging een belangrijke bindende en organiserend factor zijn met en tussen de wijkbewoners.

Prachtig, maar belangrijker is wellicht nog dat de Vereniging probeert verplichtingen en onderlinge (sociale) dwang te vermijden. Meedoen prima. Niet meedoen ook prima. Wel wat onderling respect en geduld. Ruimte voor privacy, maar graag ook wat zorg voor het geheel.

De Vereniging stelt zich ten doel een beperkt aantal gemeenschappelijke activiteiten per jaar te organiseren en voorts iets meer actief de kinderkalender te volgen. Dit om in deze prachtige wijk de mogelijke vergrijzing wat meer kleur te geven.

De contributie bedraagt € 10,- per kalenderjaar per adres en kan worden voldaan op rekening NL83 RABO 0157 7762 39 van de vereniging. Contributies mogen in één betaling ook voor meerdere jaren tegelijk worden voldaan. Restitutie vindt in het algemeen niet plaats.

VUL ONDERSTAAND FORMULIER VOLLEDIG IN EN STUUR ONS DIT OP OM UW LIDMAATSCHAP AAN TE VRAGEN