Kerstbomeninzameling

28 december 2017 Nieuws

 


Op woensdag 3 januari 2018 worden de kerstbomen weer ingezameld. Je kunt van 10.00 tot 15.30u bomen brengen bij 6 inzamelpunten (Palace parkeerterrein, Wantveld, Bonnikeplein, plein Van Limburg Stirumstraat, Susanna van Ettenstraat en De Hagen). Natuurlijk is er ook dit jaar een lotterij. Voor elke kerstboom een lootje. Lever je meer dan 20 kerstbomen tegelijkertijd in dan krijg je een extra lootje voor de extra trekking. Een mooie extra kans voor alle helpende inzamelaars. Alvast bedankt voor al jullie goede werk. Gemeente Noordwijk, 27 december 2017
N.b. Suggestie van een Facebooklezer: Wellicht kun je die dag je boom ook aan de stoep zetten zodat kinderen een extraatje kunnen verdienen. Wel opletten dat als je boom niet wordt meegenomen dat je nog tijd hebt om deze alsnog bij een inzamelpunt te brengen.

Geef een reactie