Nieuwjaarsborrel Zondag 7 januari van 15.30 tot 17.00 uur

29 december 2017 Nieuws

Graag heffen we met alle leden van de wijkvereniging het glas op het nieuwe jaar. Uiteraard zijn alle leden en hun kinderen van harte welkom.

Wanneer:  Zondag 7  januari van 15.30 tot 17.00 uur
Waar: Pieternelweg bij de Van Hardenbroekweg (buiten)

 De wijkvereniging zorgt voor glühwein, warme chocomelk, limonade en fris. Tijdens de borrel zal de prijsuitreiking plaatsvinden van onze wedstrijd “versier je huis/tuin in Kerststijl”. Om in de Amerikaanse sfeer te blijven zouden we de leden willen vragen om hetgeen aan drank en/of snacks van de feestdagen wellicht is overgebleven ter gezamenlijke consumptie mee te nemen.

Ten behoeve van de inkoop zouden we het op prijs stellen om een indicatie te krijgen van het aantal aanwezigen. Mocht je ook willen komen, dan horen we het graag uiterlijk op 6 januari a.s. via kids@grootdobbelmannduin.nl. Melding is dus gewenst maar niet vereist.

 

 

 

Geef een reactie