ALV Wijkvereniging GrootDobbelmannduin op woensdag 21 februari aanvang 20.00u Bistro Iets Anders Picképlein 4

13 januari 2018 Nieuws

 

De Algemene Leden Vergadering (ALV) 2018 van de Wijkvereniging zal worden gehouden op woensdag 21 februari. Oorspronkelijk was deze gepland op 12 maart maar de ALV is vervroegd wegens verblijf in het buitenland van een van de bestuursleden. De vergadering wordt gehouden op de bovenverdieping van de Bistro Iets Anders aan het Picképlein 4 en begint om 20.00u. 

De agenda en de stukken zullen tijdig worden rondgezonden. Natuurlijk zijn er de gebruikelijke agendapunten zoals verslag van de ALV 2017; de evenementen en belangrijke gebeurtenissen in vorig jaar en de Financiën Daarnaast zal er aandacht zijn voor het voorstel tot instelling van “Vrienden van de Wijkvereniging”;  een discussie over Privacy m.b.t. uitingen van de Wijkvereniging (distributie ledenlijst, foto’s, naamsvermeldingen, e.d.) en natuurlijk een inventarisatie van gemeenschappelijke zorgen in de wijk. Na de vergadering is er zoals altijd gelegenheid van informeel samenzijn met drankje en nootje.

Geef een reactie