Golfclinic weer zeer geslaagd!

3 mei 2018 Nieuws

 

Golfen met de Wijkvereniging
Wederom kan de SoCie, voor de vierde keer, terugblikken op een zeer geslaagde golfclinic, die gehouden werd op zaterdag 7 april bij het Golfcentrum Noordwijk. De weergoden zaten ons mee, het was een stralende zonnige dag en 11 golfliefhebbers gingen de baan in. Na een spannende wedstrijd tussen 3 teams werd de uitslag bekend gemaakt tijdens de borrel op het terras.
Het team van Richard Kroes had de minste slagen en alle teamleden ontvingen een heel bijzondere golfbal, geschonken door Restaurant Pitch. De Near werd gewonnen door Richard en ook de wisselbeker kwam in zijn bezit. Deze werd hem overhandigd door de winnaar van vorig jaar, George Alkemade. Tijdens de borrel sloot zich nog een aantal niet-golfspelers uit de wijk zich aan en ter afsluiting is uiteindelijk met 17 personen heerlijk gegeten in Restaurant Pitch.Kortom, het was weer een geslaagd evenement dat volgend jaar zeker weer een vervolg zal krijgen.

 

Geef een reactie