Terugkijken op Vrijmarkt zaterdag 21 april

8 mei 2018 Nieuws

Het was een gezellige middag afgelopen zaterdag 21 april tijdens de vrijmarkt. Er waren veel kinderen en volwassenen (van de buurtvereniging, maar ook van buitenaf) op af gekomen om hun speelgoed en allerlei spullen te verkopen. De driehoek rond de boom stond vol met kleedjes, tafels en kledingrekken (van schaatsen tot puzzels, van pannen tot voetbalschoenen). De kinderen hadden erg veel lol met de spelletjes die gedaan konden worden: blikgooien, tattoo shop, grabbelen, zelf slijm maken en laten schminken. Verrassend was ook dat je je eigen bloemenkrans kon laten maken, ontzettend leuk initiatief wat de kinderen erg leuk vonden (net als vroeger)! Het weer was fantastisch met de stralende zon, waardoor waarschijnlijk potentiƫle klanten het strand boven de vrijmarkt verkozen, maar alsnog waren er aardig wat mensen die langs liepen en de verkoop bevorderden!
Kortom, een geslaagde activiteit van de KinderSocie, zowel ouders, kinderen en andere buurtbewoners hebben een hartstikke leuke en gezellige middag gehad!

Geef een reactie