Gemeentelijk project Snippergroen bereikt nu ook Dobbelmannduin

20 juni 2018 Nieuws

De gemeente Noordwijk gaat verder aan de slag met het project Snippergroen in de wijken Boechorst en Dobbelmannduin. Is er bijvoorbeeld interesse in een stukje snippergroen van de gemeente? Bezoek dan een van de inloopmiddagen om dit kenbaar te maken. Bewoners die mogelijk gemeentegrond in gebruik hebben zijn per brief uitgenodigd. Zij kunnen op de inloopmiddagen vragen stellen. De gemeente heeft aangegeven dat voor onze wijk gaat om slechts een zeer beperkt aantal gevallen. Als er geen andere plannen voor deze stroken zijn, zal de betreffende grond aan betrokken bewoners te koop worden aangeboden (à € 210,-/m2 k.k.). Geen brief ontvangen maar wel interesse in de inloopmiddagen? U bent van harte welkom. De inloopmiddagen zijn op:
– woensdag 4 juli a.s. om 14:00 uur (inloop vanaf 13:45 uur)
– vrijdag 6 juli a.s. om 15:00 uur (inloop vanaf 14:45 uur)
Beide inloopmiddagen vinden plaats bij de Gemeente Noordwijk aan de Goohorstlaan 10. Voor meer informatie over het project Snippergroen kunt u terecht op onze website of kunt u contact opnemen met een van onze projectmedewerkers.

Geef een reactie