Terugkijken op onze Burendag van zaterdag 22 september 2018

10 oktober 2018 Nieuws
Ons motto dit jaar was: “Heel Dobbelmannduin bakt en is in beweging!” De jaarlijkse burenborrel werd dit jaar op een nieuwe plek gehouden; in “de lus” en was een weer een groot en gezellig succes! Veel buren, groot en klein, jong en oud zijn bij elkaar gekomen, nieuwe buren en zelfs toekomstige buren waren erbij.
De oud Hollandse spelen, zoals o.a. zaklopen, ballen gooien en stelten lopen, werden met veel plezier gedaan. De kinderen deden vol enthousiasme mee!
Na de spellen was er een leuk aantal buren bij elkaar en alle aanwezigen lieten zich niet weerhouden door een paar spetters regen wat wij als organisatie erg waardeerden! Wij waren ook weer blij verrast met al de lekkere en originele hapjes die zelf gemaakt waren en uitgedeeld werden. Van gezonde fruitspiezen tot warme quiches en worstjes aan toe! Wij danken ieder die hun best heeft gedaan in de keuken voor hun bijdragen!

Geef een reactie